Pressnyheter whisky/öl

EDRINGTON AVTÄCKER THE MACALLANS NYA DESTILLERI I SKOTSKA SPEYSIDE (DESIGNAT AV LEDANDE INTERNATIONELLA ARKITEKTER)

24-05-2018

Edrington avtäcker nytt destilleri och besökscentrum för The Macallan.

Läs mer

Så lyckas du med drinkarna i sommar - Drinkexpertens tips på läskande sommarcocktails

04-05-2018

Snart är dom här, de långa sommarkvällarna som aldrig tycks ta slut. Fyllda av sol, bad och grillning. Passa på att imponera på vännerna med några enkla och läskande sommarcocktails. Här är drinkexpertens egna favoriter med tips som gör dig till sommarens cocktailproffs.

Läs mer

PISA-fokuseringen riskerar skolans breda demokratiska uppdrag

04-05-2018

PISA-fokuseringen riskerar skolans breda demokratiska uppdrag. Det handlar om hur man använder siffror som ett mätinstrument för att säga någonting om skolans kvalité, säger Daniel Pettersson, docent i pedagogik vid Högskolan i Gävle. - Det breda demokratiska uppdraget som skolan också har glöms då lätt bort eftersom detta inte lika enkelt låter sig mätas eller jämföras.

Läs mer

Kvinnligt ledarskap i Skånska Spritfabriken

30-04-2018

Läs mer

Glenfiddich lanserar kvalitetscyklar tillsammans med dansk start-up

27-04-2018

Glenfiddich inleder ett samarbete med den danska cykeltillverkaren Copenhagen Bike Company. Att koppla samman whisky och cykling är kanske inte den mest självklara kombinationen– två helt olika varumärken från två vitt skilda industrier, men samarbetet faller sig ändå naturligt. Båda företagen härstammar från en unik start-up-miljö och nu har de utvecklat hållbara kvalitetscyklar i exklusiv design

Läs mer

Spritmuseum Brygga & Berså - Smaka på svenska drycker

26-04-2018

​Whisky från Gotland, gin från Södra Sandby, cider från Brännland, öl från Södermalm och kombucha från Djurgården. I sommar gör Spritmuseum en unik satsning på drycker från hela Sverige på sin brygga. Bryggan får dessutom en ny form och design av konstnären Karl Grandin och designern Kristoffer Sundin.

Läs mer

Glenfiddich lanserar Winterstorm - limiterad whisky lagrad på isvinsfat

25-04-2018

Nu lanserar Glenfiddich nya Winterstorm, en whisky lagrad på fat som tidigare använts för att tillverka isvin. Winterstorm visar återigen hur Glenfiddich utmanar den traditionella skotska whiskyindustrin utan att glömma sin historia. Den nya tappningen kommer som begränsad upplaga i endast 12 exemplar. Den finns tillgänglig att beställa på Systembolagets hemsida med start den 3 maj.

Läs mer

BALVENIE PRESENTERAR FJÄRDE BUTELJERINGEN I DEN ANSEDDA TUN 1509-SERIEN

20-04-2018

Balvenie är stolta att kunna presentera Tun 1509 Batch 4 – ett efterlängtat kapitel i samlingsserien Tun 1509.

Läs mer

The Macallan presenterar nyheten Classic Cut – en tidlös whisky

18-04-2018

The Macallan presenterar stolt nya Classic Cut, en njutbar single malt-whisky i begränsad upplaga med en unik smakprofil.

Läs mer

Skånska Spritfabrikens G-gin vann guld i kategorin London Dry Gin i Frankfurt

16-04-2018

Läs mer

Whiskysamling.se © 2009-2015 | info@whiskysamling.se |